Matematik

Eksponentiel udvikling t2

23. februar 2015 af LuchoG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner.
Jeg har i min matematik opgave fået oplyst dette:
f(4) = 8 og t2 = 4,3
A) bestem en regneforskrift for f
Jeg får mit a til at være = 1,17 
Det har jeg gjort ved at sige 2^1/4,3
Men jeg har et problem med at finde b, kan nogen hjælpe? På forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man har så

        f(t) = f(4) · 2(t-4)/T2  = 8 · 2(t-4)/4,3 = 8·2-4/4,3 · 2t/4,3 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2015 af mathon

                     f(t)=2^{\frac{t+8,9}{4,3}}


Svar #3
24. februar 2015 af LuchoG (Slettet)

Tusind tak for jeres hjælp :-)


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling t2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.