Matematik

HJÆLP mat problem

07. marts 2015 af kisserdeb (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jesper satte for 4 år siden 50.000 kr. ind på en konto, og i dag står der 53.592,95 kr. på kontoen. 


a) Vis hvordan r isoleres fra renteformlen og beregn hvad den årlige rente på Jespers konto er.

Hvad gør jeg her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2015 af Stats

Du har renteformlen:

Kn  = K0(1 + r)n

53.592,95 = 50.000(1 + r)4
53.592,95/50.000 = (1 + r)4
(53.592,95/50.000)1/4 = 1 + r
(53.592,95/50.000)1/4 - 1 = r

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: HJÆLP mat problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.