Matematik

rumfang og massefylde

01. september 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Vægt 2,3 kg

Rumfang 1329,7 cm3

massefylde = 2300:1329,7=1,7g/cm3

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2015 af mathon

         Bortset fra enhederne er det rigtigt:

                    mf =\frac{2300\; g}{1329{,}7\; cm^3}\approx 1{,}7\; \tfrac{g}{cm^3}


Skriv et svar til: rumfang og massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.