Matematik

diff. problemer

08. september 2015 af Ansiiv2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

opgaven lyder

givet funktionen:

f(x,y)=2kvd(x,y)+(4e^y/x^3)

find både fx og fy hvor:

fx=df/dx      og fy=df/dy

nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2015 af peter lind

Hvad er kvrod(x,y) ?

Hvad er problemet ? Kan du ikke differentiere ?


Skriv et svar til: diff. problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.