Matematik

Fortjeneste (avance)

01. november 2015 af basketballfreak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Indkøbspris = 660 kr

Fortjeneste = 55 %

Find salgsprisen:

Håber I kan hjælpe ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2015 af Stats

(Salgspris - Indkøbspris) / Indkøbspris = 0,55

Isoler Salgspris

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2015 af mathon

direkte:   S = (1+r)·K

                                                     Salgspris=1{,}55\cdot (660\; kr) 


Svar #3
01. november 2015 af basketballfreak (Slettet)

Det var bare fordi jeg altid havde hørt at man skulle gøre sådan: (salgspris-indkøbspris)/salgspris.

Jeg fandt linket her: https://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/ordbog/avance


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2015 af mathon

Tænk hvis folkeskolelærerne ville lære jer at regne forholdsprocentregning.

Men det kræver, at eleverne kan omskrive problemfrit fra procent til decimaltal og måske er det her forholdsregningen strander.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2015 af Stats

# 3

Det kan du også

Salgspris = S
Indkøbspris = I
Fortjeneste = 55 %

Find salgspris

( S - I ) / I = 0,55
S - I = 0,55I
S = 0,55I + I = (0,55 + 1)I..

Som er ækvivalent med # 2.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #6
03. november 2015 af basketballfreak (Slettet)

Der er umiddelbart to måder at gøre det https://groups.google.com/forum/#!topic/dk.erhverv/vWJQ3n8-lE4

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2015 af Stats

Det ene er beregning af avance og det andet er beregning af noget andet..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Fortjeneste (avance)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.