Matematik

rumfang diameter ...

26. april 2016 af Matildepil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet en fil med min opgave som jeg ikke kan finde ud af :-) 
Håber en eller anden ved hvordan man skal gribe det an!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2016 af OliverHviid

Isolér d i ligningen.


Svar #2
26. april 2016 af Matildepil (Slettet)

Ja men hvordan skal jeg gøre det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2016 af Soeffi

Vedhæftet fil:1678281.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2016 af OliverHviid

V=0,70*h*d2 

Tal indsættes:

0,25m2=0,70*0,85m*d2 ⇔

0,25m2/(0,70*0,85m)=d2 ⇔

√(0,25m2/(0,70*0,85m))=d


Skriv et svar til: rumfang diameter ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.