Matematik

Hjælp hurtigt

16. august 2016 af BedreTilFifaEndMat (Slettet) - Niveau: 7. klasse
A: Forklar, at divisionen: 37,3 : 0,1 giver 373
B: Skriv en forklaring oå, hvordan et decimaltal kan divideres med et andet decimaltal

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2016 af mathon

A:

           \frac{37{,}3}{0{,}1}=\frac{37{,}3\cdot 10}{0{,}1\cdot 10}=\frac{373}{1}=373


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2016 af mathon

B:
            Et decimaltal kan divideres med et andet decimaltal
            ved at multiplicere dividend og divisor med den tierpotens,
            der gør divisor til det mindst mulige hele tal.


Skriv et svar til: Hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.