Matematik

PLEASE HJÆLP HURTIGT

31. oktober 2016 af Astridlund00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan en venlig sjæl hurtig hjælpe mig med denne opgave:

Grafen for den lineære funktion f(x) har hældning -2 og går gennem punktet (7,-3)

a)  Find forskriften for f(x)

b)  Bestem grafens skæring med x- og y-aksen.

c)  Løs ligningen f(x) = −22 (bestem x-værdien) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2016 af StoreNord

a)

f(x)=ax+b                  a=-2

f(x)=-2x+b

f(7)=                              -2·7+b=-3             find b


Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP HURTIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.