Matematik

Hurtig hjælp!

17. november 2016 af fixeddk (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. 

Jeg skal tegne en graf i geogebra med ligningen y=0,025*x+260

x=3000


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2016 af OliverHviid

Hvad har du problemer med? Du skal jo bare skrive det ind, og så får du automatisk en graf...


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2016 af PeterValberg

Bemærk at GeoGebra bruger punktum som decimalseparator.
Du skal således skrive ligningen ind som:
y=0.025x+260
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
17. november 2016 af fixeddk (Slettet)

tak pvm


Skriv et svar til: Hurtig hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.