Matematik

hjælp hurtigt tak

02. december 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har defineret funktion men ved så ikke hvad jeg derefter skal

opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2016 af fosfor (Slettet)

Differentier F og sæt F'(x) lig 0 og løs mht. x


Svar #2
02. december 2016 af MATHG (Slettet)

tak for hurtigt svar men hvordan er det man løser x


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2016 af mathon

a)

               F(x)=x\cdot (-0{,}008x+1300)-\left (0{,}0024x^2+10^6 \right )

               F(x)=-0{,}0104x^2+1300x-10^{7}


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2016 af mathon

b)
               F{\, }'(x)=-0{,}0208x+1300

Maksimum kræver bl.a.

               F{\, }'(x_o)=-0{,}0208x_o+1300=0


Skriv et svar til: hjælp hurtigt tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.