Matematik

hjælp hurtigt

21. marts 2017 af zahra2015 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej 

jeg skal aflevere en opgave i morgen og vil meget gerne have hjælp med opgaven 

udviklingen i befolkningstallet i indien kan i perioden 1961-1995 beskrives ved følgende matematiske model 

y=439*1,0223x

hvor x står for antal år efter 1961, og y for befolkningtallet

a) bestem fordoblingstiden for befolkningstallet i indien i følge denne model 

b) hvor mange procent vokser befolkningstallet i indien på 10 år i følge modellen?

hjælp layla 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2017 af peter lind

Det må være 439*1,0223x ikke 439*1,0223x

a)   Du må løse ligningen  439*2 = 439*1,0223x

b) Løs ligningen 1,1*439=439*1,223x


Skriv et svar til: hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.