Matematik
Masse og massemidtpunkt
Hjælp til vedhæftede opgaver? Hvordan håndteres disse type opgaver ? Tak
Svar #2
09. august 2017 af peter lind
Mx = ∫12∫0x^3 x*f(x,y)dydx/ ∫12∫0x^3 f(x,y)dydx
My = ∫12∫0x^3 y*f(x,y)dydx/ ∫12∫0x^3 f(x,y)dydx
Svar #3
09. august 2017 af nou62 (Slettet)
#2Mx = ∫12∫0x^3 x*f(x,y)dydx/ ∫12∫0x^3 f(x,y)dydx
My = ∫12∫0x^3 y*f(x,y)dydx/ ∫12∫0x^3 f(x,y)dydx
Mange tak for dit svar! Men gider du forklare lidt med ord? :) Tak på forehånd
Svar #4
09. august 2017 af nou62 (Slettet)
Altså jeg kender godt formlen, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal bruge den ud fra de oplysninger jeg får? Kan Du give et hint? :)
Skriv et svar til: Masse og massemidtpunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

