Matematik

Matematik aflevering

26. august 2017 af ssskkkk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa hvordan bestemmer jeg integralet af f(x)-g(x)

f(x)= 6.25*x^3-12, 5*x^2+6.50*x

g(x)=.20*x

Nogen der kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2017 af SuneChr

\int \left ( f(x)-g(x) \right )\, \textup{d}x

Du bør konsekvent benytte "," komma.
Hvad betyder prikken foran 20 i g (x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2017 af StoreNord

Se nu og få lært det, ikke?

Matematik aflevering.png

Vedhæftet fil:Matematik aflevering.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2017 af mathon

            \small \int f(x)-g(x)\, \mathrm{d}x=\int 1{.}56x^3-12{.}5x^2+6{.}3x\, \mathrm{d}x=1{.}5625x^4-\tfrac{25}{6}x^3+3{.}15x^2+k


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.