Kemi

bestem massen af Ag2CrO4

31. oktober 2017 af Anon1111111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har lidt bøvl med følgende opgave pls hjælp! :) 

Vedhæftet fil: Reaktionen er.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2017 af Heptan

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2017 af Heptan


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2017 af Heptan

n(K_2CrO_4)=\frac{m}{M}=\frac{5.00\ \textup{g}}{194.1896\ \frac{\textup{g}}{\textup{mol}}}=0.0257\ \textup{mol}

n(AgNO_3)=cV=0.100\ \textup{M}\cdot 0.025\ \textup{L}=0.0025\ \textup{mol}

Sølv(I)nitrat er den begrænsende faktor.

m(Ag_2CrO_4)=nM=0.0025\ \textup{mol}\cdot 331.73\ \frac{\textup{g}}{\textup{mol}}=0.829\ \textup{g}


Skriv et svar til: bestem massen af Ag2CrO4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.