Kemi

Kinetik ? hurtig sp.

10. januar 2018 af Anar2 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kan nogle fortælle mig, hvad jeg gør forkert her??

Skal jeg vælge nogle andre værdi fra tabellen eller ?


Svar #1
10. januar 2018 af Anar2 (Slettet)

resten af opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2018 af janhaa

du har 1. ordens kinetikk, fordi:

ln([H2O2]) vs time er rett linje (straight line) med R^2 = 0,9996

der 

k=1,06*10^{-3}\,s^{-1}

som er slope til linja di...


Svar #3
10. januar 2018 af Anar2 (Slettet)

Er det ikke en 1. orden?

Jeg har nemlig beregnet det således: 

v=k*(H2O2)^n

solve(0,031/0.0106)^n - jeg løser for n og får n = 1,914 = 2

Jeg har valgt nogle værdier fra tabellen, jeg forstår det ikke 


Skriv et svar til: Kinetik ? hurtig sp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.