Matematik

Hjælp til meget simpelt spørgsmål haster

29. januar 2018 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Er der nogle, der kan hjælpe mig.

 
Der står at x + z = 8. Dvs. x = 4 og z = 4 

Men hvad er y? 

Jeg skal bruge det til at beregne en opgave. På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2018 af peter lind

x+z = 0 <=> x+0*y + z = 0. Det er ligningen for en plan.Det er ikke givet at x=z=4


Svar #3
29. januar 2018 af annahansen2 (Slettet)

#2 Jeg er ved at beregne opgave a på vedhæftet billede. 

Jeg ved godt, hvordan jeg skal beregne det, men 

Jeg skal starte med at gange alpha med betha = (22,5,2) 

Men hvad er alpha i min opgave? 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2018 af peter lind

Hvad er opgave a ?


Svar #5
29. januar 2018 af annahansen2 (Slettet)

Jeg har vedhæftet den i #3. 

Men den lyder. "Bestem den spidse vinkel mellem aplha og betha".


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. januar 2018 af peter lind

Du skal bestemme vinklen mellem normalvektorerne. Normalvektorerne er (1, 0, 1) og (22, -5, 2)


Svar #7
29. januar 2018 af annahansen2 (Slettet)

#6 Det hjalp, tak. 


Skriv et svar til: Hjælp til meget simpelt spørgsmål haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.