Kemi

masse

19. oktober 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a. Beregn massen af aspartam, der skal afvejes. 


Svar #1
19. oktober 2018 af Sarah3310 (Slettet)

her er billedet 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2018 af mathon

                 \small \begin{array} {lrclrclrclrcl} \textbf{{\color{Blue} aspartam}}\\ \textup{masse}&m&=&n\cdot M &=&V\cdot c\cdot M&=&\left (0.250\; L \right )\cdot \left (1.78\cdot 10^{-3}\; \tfrac{mol}{L} \right )\cdot \left (294.30\; \tfrac{g}{mol} \right )&=& \end{array}


Svar #3
20. oktober 2018 af Sarah3310 (Slettet)

giver det ca. 131 mg?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2018 af mathon

     Ja.


Skriv et svar til: masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.