Kemi

Bestem den molare masse for CaCl2

18. december 2018 af annekatrine57 - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe med dette?

- Bestem den molare masse for CaCl2


Svar #1
18. december 2018 af annekatrine57

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. december 2018 af mathon

        \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! M_{CaCl_2}=SU\! M(\{1,2\}\cdot \{40.078,35.453\})\; \tfrac{g}{mol}=SU\! M(\{1,2\}\cdot \{40.078,70.906\})\; \tfrac{g}{mol}=110.984\; \tfrac{g}{mol}


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. december 2018 af mathon

tastekorrektion:

        \small \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! M_{CaCl_2}=SU\! M(\{1,2\}\cdot \{40.078,35.453\})\; \tfrac{g}{mol}=SU\! M( \{40.078,70.906\})\; \tfrac{g}{mol}=110.984\; \tfrac{g}{mol}


Skriv et svar til: Bestem den molare masse for CaCl2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.