Matematik

REDUCER MEST MULIGT

23. august 2019 af carolinesvanee - Niveau: B-niveau

Har fulgtstændig glemt hvordan man reducerer, en der hjælpe og forklare undervejs?

k = 3a (5b - 2c) + 4b (3c - 5a) - 5c (2a + 9b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2019 af Moderatoren

Du fik ikke noget ud af hjælpen i denne tråd? Du svarede heller ikke dem der prøvede at hjælpe dig?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2019 af mathon

                        \small \small \small \small \begin{array}{lllll} &k=\left ( 3a\cdot 5b-3a\cdot 2c \right )+\left ( 4b\cdot 3c-4b\cdot 5a \right )-\left ( 5c\cdot 2a+5c\cdot 9b \right )\\\\ &k=15ab-6ac+12bc-20ab-10ac-45bc\\\\ &k=\left (15-20 \right )ab+\left (-6-10 \right )ac+\left (12-45 \right )bc\\\\ &k=-5ab-16ac-33bc \\\\\\\\ &\textup{Der er ganget ind i parenteserne, som derefter er h\ae vet.} \end{array}


Svar #3
23. august 2019 af carolinesvanee

Tusind tak for hjælpen ! 


Skriv et svar til: REDUCER MEST MULIGT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.