Matematik

sammensat funktion

10. oktober 2019 af Lektierneskonge - Niveau: B-niveau

Jeg aflæser forskriften ud fra grafen. Begyndelsesværdien er 2. Lidt svært at aflæse hældningen. Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2019 af PeterValberg

Aflæs værdien g(3) på grafen og indsæt denne værdi som x i forskriften for f

f(g(3))=f(2)=3\cdot 2-7=-1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2019 af mathon

                               \small \begin{array}{llll} &f(x)=3x-7\\\\ &g(3)\textup{ afl\ae ses til }2\\\\ &f(g(3))=f(2)=3\cdot 2-7=-1 \end{array}


Svar #4
10. oktober 2019 af Lektierneskonge

aaah ja, giver altid så god mening bagefter. tak


Skriv et svar til: sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.