Kemi

Beregn massen af CuSO4 5H2O

06. november 2019 af Idamus100 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej derude, jeg har virkelig brug for hjælp til en kemi opgave jeg ikke forstår noget af. Håber der en der vil hjælpe ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{llll} \textup{stofm\ae ngde:}&n=\left (0.250\; L \right )\cdot \left (0.200\; \frac{mol}{L} \right )=0.05\; mol\\\\ \textup{masse:}&m=n\cdot M =\left ( 0.05\; mol \right )\cdot \left ( 249.69\; \frac{g}{mol} \right )=12.4845\; g \end{array}


Skriv et svar til: Beregn massen af CuSO4 5H2O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.