Kemi

Hvor mange molekyler er der i ovenstående eksempler?

15. december 2019 af hjælpmedlektierpls - Niveau: C-niveau

Nogen er kan hjælpe mig med følgene opgave?

1) Beregn massen i følgende stof:

0,023mol CH3OH

2) Hvor mange molekyler er der i det ovenstående eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2019 af ShadH

1) Find molarmassen af CH3OH og udnyt at n*M = m

2) 1 mol = 6.022*10^23 molekyler. Så kan du omregne ud fra 0.023 mol


Svar #2
15. december 2019 af hjælpmedlektierpls

#1 Vil det sige at jeg skal gange 0,023 med 6.022*10^23 altså 6.022*10^23*0.023=141,64458


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2019 af mathon

            \small (0.023\; mol)\cdot \left (6.022\cdot 10^{23}\; \tfrac{1}{mol} \right )=1.385\cdot 10^{22}


Skriv et svar til: Hvor mange molekyler er der i ovenstående eksempler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.