Matematik

er det rigtigt

18. februar 2020 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

perioden: er det 4pi-2pi=2pi?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2020 af Festino

Nej, perioden er 8\pi, idet f(x+8\pi)=f(x) for alle x, mens dette ikke gælder, hvis vi erstatter 8\pi med noget mindre.


Svar #2
18. februar 2020 af Nanna34

#1

Nej, perioden er 8\pi, idet f(x+8\pi)=f(x) for alle x, mens dette ikke gælder, hvis vi erstatter 8\pi med noget mindre.

må jeg spørge hvor kommer 8 fra?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2020 af Festino

Den første top er ved x=2\pi og den anden top er ved x=10\pi. Forskellen er 8\pi.


Svar #4
18. februar 2020 af Nanna34

#3

Den første top er ved x=2\pi og den anden top er ved x=10\pi. Forskellen er 8\pi.

hmmmm hvad med amplituden? forskellen mellem de to top/2 men hvis den skærer y aksen med 2  hvor meget stiger den med hvergang man går et skridt på y-aksen?


Svar #5
18. februar 2020 af Nanna34

#3

Den første top er ved x=2\pi og den anden top er ved x=10\pi. Forskellen er 8\pi.

men halå hvordan bliver den 10 pi?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. februar 2020 af Festino

#4 Amplituden er afstanden fra "midten" af bølgen til toppen (eller bunden), dvs. A=8-2=6.

#5 Er vi ikke enige om, at den anden top er ved x=10\pi? Hvor mener du, at den anden top er?


Svar #7
18. februar 2020 af Nanna34

#6

#4 Amplituden er afstanden fra "midten" af bølgen til toppen (eller bunden), dvs. A=8-2=6.

#5 Er vi ikke enige om, at den anden top er ved x=10\pi? Hvor mener du, at den anden top er?

true det er bare mig........2pi -x+2pi..hvor x er 8.....2pi-10pi=8pi


Skriv et svar til: er det rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.