Matematik

Vektor problemer

27. februar 2020 af UnicornLover - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg søger hjælp til summen af vektorer her. Håber I kan hjælpe mig.

tak.

Vedhæftet fil: 5.1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2020 af peter lind

Du skal bare lægge tallene sammen. For eks. er i første opgave førstekoordinaten 7 + (-2) og anden koordinaten -6+3


Svar #3
27. februar 2020 af UnicornLover

så vektoren bliver

\binom{5}{-3}?


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. februar 2020 af peter lind

ja


Svar #5
27. februar 2020 af UnicornLover

Nr 2 \binom{0}{12}

Nr 3 \binom{-4}{11} eller 0 pga a*(b+c)=0?

Kan ikke finde ud af den sidste


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. februar 2020 af peter lind

hvorfo ikke? Den er jo lige som de andre


Svar #7
27. februar 2020 af UnicornLover

\binom{-0,5}{0,42} +\binom{-1}{-2} +\binom{-0,4}{2} =\binom{0,7}{0}


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. februar 2020 af peter lind

anden koordinaten er forkert. Lad være med at lave brøken om til et kommatal


Svar #9
27. februar 2020 af UnicornLover

så jeg helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. februar 2020 af peter lind

3/7+(-2)+2 =


Svar #11
28. februar 2020 af UnicornLover

men ved ikke hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #12
28. februar 2020 af peter lind

det er jo simpel regning, som du burde have lært forlængst, så hvad er problemet


Skriv et svar til: Vektor problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.