Matematik

Rumfang

24. marts 2020 af Sofieskovvv - Niveau: B-niveau

Hejsa

Figureren viser to terninger. Kantlængderne på den store terning er dobbelt så store som på den lille terning.

A) Hvor mange gange er rumfanget af den store terning større end rumfanget af den lille terning? Begrund svaret.

Vedhæftet fil: Aflevering 8 - Opgave 3.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2020 af janhaa

V1 = 1*1*1 =1

V2 = 2*2*2 = 8

V2/V2 = 8


Svar #2
24. marts 2020 af Sofieskovvv

Hej Janhaa, hvad står V for? Tak for hjælpen:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2020 af janhaa

volume


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2020 af janhaa


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.