Matematik

Opg d

16. april 2020 af Lea667 (Slettet)

Hej 

Er der nogle der kunne hjælpe med opg d?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: m..png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af janhaa

L=\sqrt{(1-4t)^2+(t+3\sin(t)-7)^2}

L=\sqrt{(1-4t)^2+(t+3\sin(t)-7)^2}

L ' (t) = (1/2*sqrt(...))*2(1-4t)*(-4) + 2(t+3sin(t)-7)*(1+3cos(t)) = 0

L ' (t) = 2(1-4t)*(-4) + 2(t+3sin(t)-7)*(1+3cos(t)) = 0


Svar #2
16. april 2020 af Lea667 (Slettet)

Hvad menes der med (...)?

Skriv et svar til: Opg d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.