Matematik

Den afledede funktion

02. december 2020 af UCL (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til af differentierer, det som står under regneforskriften. Hvis i vil forklarer hvorfor man gør som man gør vil det være en stor hjælp og tak

                                               -x^4- 2x^3 + 3x^2 + 1

f'(x)

f'(2)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. december 2020 af Anders521

#0 Med al respekt, har du intet lært fra dine tidligere tråde om differentiation? Se f.eks.

                               https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1986983                                                                             https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1982476                                                                             https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1986656                                                                             https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1982510

Ellers brug din formelsamling.


Svar #2
02. december 2020 af UCL (Slettet)

Det er okay du skriver det. Jeg ved jeg har haft mange lignende opgaver som jeg har fået hjælp til herinde, og det sætter jeg stor pris på. Jeg kan kun sige at jeg har meget svært ved faget og jeg gør lige nu hvad jeg kan for at forstå det. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2020 af janhaa

f= -x^4- 2x^3 + 3x^2 + 1\\ f ' = -4x^3-6x^2+6x\\ f'(2)=-44


Skriv et svar til: Den afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.