Kemi

Titrering uden titrerings kurven

11. december 2020 af Mariassssssss - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har 0,250 M NH4Cl der titreres med 0,300 M NaOH i forholdet 2:1. Ka= 5,5*10^-10. Jeg skal så beregne pH... Kan bare ikke huske hvordan.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2020 af janhaa

pH = pK_a = 9,26


Svar #2
11. december 2020 af Mariassssssss

#1

pH = pK_a = 9,26

Dog er dette ikke korrekt i følge svar hæftet ... ? 

Igen vil jeg gerne sige tak for din meget aktive hjælp :)


Skriv et svar til: Titrering uden titrerings kurven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.