Matematik

Rigtigt?

16. december 2020 af EmilJensen11 - Niveau: A-niveau

Hey skal man ikke integrere f(x):

ln(x^2+1)+c

også sætte ligningen lig med 8 og 0 på x's plads som så giver:

ln(x^2+1)+8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2020 af ringstedLC

Rigtig metode og resultat, men forkert "tekst". Stamfunktionen er fx ikke en ligning. Du kunne fx skrive:

\begin{align*} f(x) &= \frac{2x}{x^2+1} \\ \text{En stamfunktion til \textit{f}}: F(x) &= \ln(x^2+1)+c \\ \text{Stamfunktionen gennem \textit{P}}: F(0)=8 &=\ln(0^2+1)+c \\ c &= 8-0=8 \\ F(x) &= \ln(x^2+1)+8 \end{align*}

NB. Find fremover også på en meget bedre overskrift.


Skriv et svar til: Rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.