Kemi

Formel koncentration og akutelle koncentrationer 0,1M KBr

10. marts 2021 af nerwaynerway - Niveau: C-niveau

Hej, 

Jeg skal udfylde resten af skemaet som er vedhæftet.
Skal skrive den akutelle og formel koncentration for følgende: 

0,1M KBr
0,35M NH4Cl
0,25M Ca(NO3)2
0,15m K2CO3
 Nogle der kan hjælpe? evt. også forklare hvordan man finder frem til svaret? 
Billede af skeamet er vedhæftet. 



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af mathon

                       


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2021 af mathon

.

         \small \begin{array}{|l|c|c|} \hline &\textbf{Formel koncentration}&\textbf{Aktuelle koncentrationer}\\ \hline \textup{0.1 M }KBr&c(KBr)=\textup{0.1 M}&\left [ K^+ \right ]=\textup{0.1 M}\; \; \; \left [ Br^- \right ]=\textup{0.1 M}\\\hline \textup{0.35 M }NH_4Cl&c(NH_4Cl)&\left [ N{H_4}^+ \right ]=\textup{0.35 M}\; \; \;\left [ Cl^- \right ]=\textup{0.35 M}\\\hline \textup{0.25 M }Ca(NO_3)_2&c(Ca(NO_3)_2)=\textup{0.25 M}&\left [ Ca^{2+} \right ]=\textup{0.25 M }\; \; \; \left [ N{O_3}^- \right ]=\textup{0.50 M}\\\hline \textup{0.15 M }K_2CO_3&c\left ( K_2CO_3 \right )=\textup{0.15 M }&\left [ K^+ \right ]=\textup{0.30 M}\; \; \; \left [ C{O_3}^{2-} \right ]=\textup{0.15 M}\\\hline \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2021 af mathon

        \small c(NH_4Cl)=\textup{0.35 M}


Svar #4
11. marts 2021 af nerwaynerway

Hej Mathon, 

Tak for svar. Har du mulighed for, at forklare hvordan du gør? :-) 


Skriv et svar til: Formel koncentration og akutelle koncentrationer 0,1M KBr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.