Kemi

Gibbs energi opgave a

15. august 2021 af Hans12333 - Niveau: A-niveau

Jeg er igang med opgave a, og deltaG med standardbetingelser er N2=0kJ/mol , H2=0kJ/mol , NH3=-16,4kJ/mol.

Jeg har beregnet deltaGo(25 grader) til -32,8kJ/mol , men hvordan beregner jeg deltaGo(400 grader)?            se bilag.

Vedhæftet fil: 2021-08-15.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2021 af Heptan

Beregn delta H og delta S ved 25 grader, og indsæt i formlen:

G = H - ST

hvor T = (400+273,15) K


Svar #2
16. august 2021 af Hans12333

Tak ved du hvordan man beregner opgave c?


Skriv et svar til: Gibbs energi opgave a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.