Kemi

Beregne massen af dioxygen

07. november 2022 af loui019k - Niveau: C-niveau

Jeg sidder lige nu fast i en opgave omkring at beregne massen af dioxygen og carbondyoxid i vand. 

1. m(O2) = 

2. m(CO2)=

3. m(H2O) = 

Derefter skal jeg berenge den samlede masse af:

m(CH4) + m (O2) = 

m(CO2) + m(H2O)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2022 af Christianfslag

m=n\cdot M


Skriv et svar til: Beregne massen af dioxygen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.