Matematik

lav et overslag

30. juni 2011 af muna22 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 hej alle sammen.....er der nogle der kan forklar mig hvad man skal her?

en opgave fra bogen 

lav et overslag 

848-62.2=

el.

8*604 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. juni 2011 af YesMe (Slettet)

848-62.2=       850 - 60 =    790

og

8*604 =     8*600 =    4800

Tjek www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx


Skriv et svar til: lav et overslag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.