Matematik

integralet uden hjælpemidler

19. september 2013 af Aleynaa

Hej kan i hjælpe mig med denne opgave uden hjælpemidler

1(5x4+4x)dx

5 1/3 x3 + 4 1/2 x2 + k ( er dette korrekt?)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2013 af SuneChr

# 0    Er ikke korrekt.

Man benytter
        =        

                                                              =    


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2013 af mathon


             ∫ (5x4+4x)dx   =   ∫5x4dx    +    ∫4x1dx    =    5•x4+1/(4+1)   +   4•x1+1/(1+1)  +  k


Svar #3
19. september 2013 af Aleynaa

Nåår ja nu forstår jeg det tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: integralet uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.