Matematik

sammenhængen mellem vanddybde og tryk kan beskrives ved modellen:

23. februar 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

y =0,096*x +1

hvor x er vanddybde i meter, og y er tryk i atmosfære.

bestem trykket i en vanddybde på 1000m.

vi ved ikke helt hvordan vi kan finde ud af hvad x er i dette spørgsmål-da y jo er trykket, som er 1000?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af mathon

y =0,096*x +1

hvor x er vanddybde i meter, og y er tryk i atmosfære.

bestem trykket i en vanddybde på 1000 m.

Trykket måles ikke i meter men i atmosfære.


Svar #2
23. februar 2014 af HFNU (Slettet)

vi ved altså ikke hvordan vi kan isloerer x alligevel...


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2014 af mathon

   I skal ikke isolere x men beregne trykket i vanddybden 1000 m.


Svar #4
23. februar 2014 af HFNU (Slettet)

trykket er det så x? vanddybden?? ikke .

så det skulle give 97???


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2014 af mathon

    Genlæs #1.


Svar #6
23. februar 2014 af HFNU (Slettet)

det har jeg gjort...tror stadig ikke jeg helt forstår det :(


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Læs dog opgaven. I forskriften

y = 0,096·x + 1

er x vanddybden i meter, og y er trykket i atmosfærer. Beregn nu trykket, når vanddybden er 1000 m .


Svar #8
24. februar 2014 af HFNU (Slettet)

Ok ... Jeg har læst opgaven. Jeg ved at y er 1000 men ved ikke hvordan jeg regner x som sagt tidligere.

Svar #9
24. februar 2014 af HFNU (Slettet)

Jeg forstår det som at jeg skal sige 0,096 gange med 1000 plus 1. Ellers forstår jeg den virkelig ikke desværre

Brugbart svar (0)

Svar #10
24. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Du skal indsætte x = 1000 i forskriften og beregne y.


Skriv et svar til: sammenhængen mellem vanddybde og tryk kan beskrives ved modellen:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.