Kemi

Massen

21. august 2006 af Lisa02 (Slettet)
Hejsa..
Jeg har brug for lidt hjælp, bare ikke gøre mig mere forvirred end jeg er ;-)

Masen:

Protoner = ca. 1u
Neutroer = ca. 1u
Elektroner = 1u = 2000 elektroner.

Hvad nu hvis man skal regne ud hvor mange elektroner der skal til på 4u. ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2006 af Græskar (Slettet)

Som du skriver, så går der 2000 elektroner på en unit, så derfor må det gælde at:
4*2000 elektroner = 4*1u

Svar #2
21. august 2006 af Lisa02 (Slettet)

hmm..
4*2000 = 8000 ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2006 af Doven stræber (Slettet)

ja

Svar #4
21. august 2006 af Lisa02 (Slettet)

så, hvordan kan det blive =4*1u ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2006 af -Zeta- (Slettet)

4*2000 = 8000

;-)

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2006 af Holger Bech Nielsen (Slettet)

det er rigtigt, men husk 1852 elektroner

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2006 af Holger Bech Nielsen (Slettet)

ca. der er stor forksel fra 2000-1852 og det kan trække godt ned

Skriv et svar til: Massen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.