Kemi
Beregn molar masse.
14. april 2007 af
Janik-123456 (Slettet)
Jeg har en opg. der hedder: Beregn den molare masse af gassen.
Jeg har først regnet mol ud til 0,00455mol.
Jeg har så regnet massen ud:
14,446g. – 14,253g. = 0,193g.
Formellen jeg har brugt til molare masse:
n=m/M
0,193g./0,00455mol = 42,4176g/mol
Er det korrekt?
Jeg har først regnet mol ud til 0,00455mol.
Jeg har så regnet massen ud:
14,446g. – 14,253g. = 0,193g.
Formellen jeg har brugt til molare masse:
n=m/M
0,193g./0,00455mol = 42,4176g/mol
Er det korrekt?
Skriv et svar til: Beregn molar masse.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
