Fysik

Energi.!

06. september 2007 af Haider7
En havvindsmølle producerer i løbet af et døgn 72000 kWh. Bestem den effekt energien bliver produceret med!?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

P = E/t

Du kender E og t.

Svar #2
06. september 2007 af Haider7

er det så ikk bare 7200 kW / 24

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

72000 kWh = 259 200 000 000 J

1 døgn = 86400 s

Derfor

(259200000000 J)/(86400 s) = 3000000 (J/s) = 3000000 W

Svar #4
06. september 2007 af Haider7

mener 72000 kW / 24 = 3000

P = e gange t dvs. 3000 gange 24 = 7200

Svar #5
06. september 2007 af Haider7

ja ok tak...nu forstår jeg...

Skriv et svar til: Energi.!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.