Matematik

Hurtigt regnestykke!

11. november 2007 af Ralphi (Slettet)
Jeg kan ikke rigtig huske mine regneregler!!!!


Hvad giver dette stykke:

8*(-v3)-4(-v3)^3 ??


Svar #1
11. november 2007 af Ralphi (Slettet)

v'erne er selvfølgelig kvadratrodstegn!

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2007 af Nejtaktilspam (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2007 af mathon

8*(-sqr(3))-4(-sqr(3))^3 = -8*3^(1/2) - 4(-3^(1/2))^3 =

-8*3^(1/2)-4*(-3^(3/2)) = -8*3^(1/2) + 4*3^(2/2)*3^(1/2) = (-8+4*3)3^(1/2)=

(-8+12)3^(1/2) = 4*3^(1/2) = 4*sqr(3) =

4v3, som du foretrækker at skrive

Skriv et svar til: Hurtigt regnestykke!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.