Kemi

Jeg ville blive glad hvis en kunne hjælpe med KEMISK TERMODYNAMIK :)

24. november 2008 af line skovgaard (Slettet)

Hello, jeg har lavet opgaven:

Ammoniumhydrogensulfid er et ustabilt stof, der spaltes til ammoniak og dihydrogensulfid.

Beregn deltaHm og deltaGm ved 25 °C for reaktionen:

Her får jeg

Delta H= 90.16kJ/mol

Delta G = -89518.4kJ/mol

Beregn K ved 25 °C

Dermed har jeg fået K = 1.31601

En portion ammoniumhydrogensulfid placeres i en i øvrigt tom beholder. Efter ligevægten er indstillet er der stadig stof tilbage. Beregn trykket i beholderen.
 

Jeg kan bare ikke finde ud af den sidste, nogle der kan hjælpe mig? :-)

Kh LS


Svar #1
24. november 2008 af line skovgaard (Slettet)

Plus, nogle der vil tjekke efter om de andre opgaver er rigtige :-)


Svar #2
25. november 2008 af line skovgaard (Slettet)

SLET ikke nogen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Jeg ville blive glad hvis en kunne hjælpe med KEMISK TERMODYNAMIK :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.