Matematik

Hurtigt sprøgsmål!

07. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hej.

Jeg skal udregne nedenstående opgaver og vil bare lige høre, om der er nogen af jer, som evt. lige kan forklare mig kort hvorledes jeg gør dette...:

Grafen for en potensudvikling går gennem punkterne (0.4,3) og (5,21).

Bestem ligningen for potensudviklingen.

Den får jeg så til at være y = 10,3 * x -0,77

Kan I af eller bekræfte dette????????

Hvor mange procent vokser y når x vokser med 70%?

KAN I HJÆLPE MIG?

Hvor mange procent skal x vokse for at y vokser med 90%?

KAN I HJÆLPE MIG IGEN?

Jeg håber bare lige I hurtigt kan sige mig hvorledes jeg skal gøre dette!

M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Det er forkert.

Kender du formlen Fy = (Fx)a ?

I din opgave er Fy = 1,9 og a kender du fra forskriften.


Svar #2
07. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hvad får du da ligningen for potensudviklingen til????

Nej jeg kender ikke formlen Fy = (Fx)a - Hvordan skal jeg indsætte mine informationer???

Håber ikke det er til besvær, men det ville virkelig være dejligt, hvis du kunne uddybe dette!

Mange taknemmelige hls.

M.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2009 af ibibib (Slettet)

y = 6,0773·x0,7704.

Jeg skrev jo hvad du skulle indsætte.


Svar #4
07. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Tusind tak! Hvordan i alverden kan du dog have fået så forskelligt et svar end jeg!? Min lommeregner må være helt vandvittig! ;)


Skriv et svar til: Hurtigt sprøgsmål!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.