Kemi

Masse!

19. marts 2009 af Emilie911 (Slettet)

Hvordan beregner jeg massen af NaHCO3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af Muddiboy (Slettet)

massen af Na + H + C + 3 x O    lagt sammen


Svar #2
19. marts 2009 af Emilie911 (Slettet)

tak (:


Svar #3
19. marts 2009 af Emilie911 (Slettet)

hvad bliver enheden?
g/mol eller bare g?

hvis ellers hvordan regner jeg det om til g?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2009 af ganjabank (Slettet)

Mener du den molare masse / molekylevægten ? Det er som muddiboy skriver, og enheden er g/mol .


Svar #5
19. marts 2009 af Emilie911 (Slettet)

jeg mener bare "Massen" ikke den molare masse..


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. marts 2009 af ganjabank (Slettet)

Hvis du skal beregne massen, er det nødvendigt at du stofmængden. Derefter benytter du formlen:

n=m/M

Massen har naturligvis enheden gram ?


Svar #7
19. marts 2009 af Emilie911 (Slettet)

Det vil sige: Stofmængde = masse/molarmasse?

Jeg har ik massen jo.


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. marts 2009 af mathon

m = n*M


Skriv et svar til: Masse!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.