Kemi

HURTIGT! Reaktionstyper?

26. marts 2009 af Fluenmanden (Slettet)

Er der nogen, der hurtigt kan hjælpe mig at fortælle mig hvilke slag reaktionstyper følgende er (jeg har på forhånd udregnet produkterne, men jeg ved ikke hvilke reaktionerstyper der er at tale om):

1: CH3CH2CH=CHCH3+H2 → CH3CH2CH2CH2CH3

2: CH3CH2CH=CHCH3+HBr → CH3CH2CH3-CHBrCH3 + CH3CH2CHBr-CH2H3

3:CH4+Br2 →(UV-LYS)→ CH3Br+HBr

4: CH3CH2CHCH2CH2CH3-OH → (Konc. H2SO4)→ CH3CH2=CHCH2CH3+H2O+CH3CH2CH=CHCH2 CH3+H2O

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2009 af dnadan (Slettet)

Har du slet ingen bud?

Kig særligt på;

Additions-, substitutions-, kondensationsreaktion(dehydration).


Skriv et svar til: HURTIGT! Reaktionstyper?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.