Kemi

Veregn masse af NaOH

02. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Hej allesammen.

Håber der er nogle, der har tid til at hjælpe med denne opgave.

Hvilke formler skal jeg bruge?

Bestem massen af natriumhydroxid, der skal til for at fremstille 25,3 mL 4,03 M
natriumhydroxidopløsning.

På forhånd tak

- Sofie


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Først skal du finde den nødvendige stofmængde n = V*C = 0,0253L*4,03mol/L =

Derefter molarmassen M = (23 + 1 + 16)g/mol =

og så massen m =n*M =


Svar #2
02. maj 2009 af SophieTheOne (Slettet)

Mwaah!

Du er en skat

Tak :)


Skriv et svar til: Veregn masse af NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.