Kemi

hurtigt sp. ravsyre

03. oktober 2009 af birisi (Slettet)

er ravsyre en svag syre ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2009 af mathon

pK1 = 4,2
pK2 = 5,4

så ja


Svar #2
03. oktober 2009 af birisi (Slettet)

ja, dvs. at det er en svag syre ? er nemlig ikke sikker på hvor grænserne ligger, derfor jeg spørger


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2009 af mathon

grænsen mellem middelstærk og svag
er
pKs = ca. 4,0


Skriv et svar til: hurtigt sp. ravsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.