Kemi

hurtig hjælp! plz aflevers om lidt

17. december 2009 af Hotbubs (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal omregne koncentrationen til den formelle koncentration i enheden mol/L.

jeg har en 32 % eddikesyre, flasken den er i er 500ml

hilsen carina


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2009 af mathon

32% eddikesyre har massefylden d = 1,0405 g/mL

c = (p/100)·d/M = 0,32·(1040,5 g/L)/(60,05 g/mol) = 5,54 mol/L


Svar #2
17. december 2009 af Hotbubs (Slettet)

har du fundet det ved den periodiske tabel eller?


Svar #3
17. december 2009 af Hotbubs (Slettet)

skal jeg så bare gange massefylden op med 32 % af de 500 ml


Svar #4
17. december 2009 af Hotbubs (Slettet)

mange tak :D


Skriv et svar til: hurtig hjælp! plz aflevers om lidt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.