Kemi

Molare masse af NaClO

21. februar 2005 af BuGi (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med at beregne den molare masse for NaClO?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2005 af frodo (Slettet)

M=M(Na)+M(Cl)+M(O)

Svar #2
21. februar 2005 af BuGi (Slettet)

Yep, tak, men hvordan ved jeg "M" af de forskellige?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2005 af frodo (Slettet)

ved et hurtigt kig i det periodiske system, burde dette give dig svaret..

Svar #4
21. februar 2005 af BuGi (Slettet)

YeaH, burde det da... Takker

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2006 af *sun* (Slettet)

du har sikkert fundet ud af det nu, men altså prøver lige at hjælpe alligevel :P

Na=22,99
Cl=35,45
O=16
ialt=74,44

Skriv et svar til: Molare masse af NaClO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.