Kemi

Simpelt spørgsmål: Hvad betyder m her?

07. december 2010 af JohnLampard (Slettet) - Niveau: C-niveau

H3O+] = [OH-] = 1,0 · 10-7 M

[H3O+] · [OH-] = 1,0 · 10-7 M · 1,0 · 10-7 M = 1,0 · 10-14 M²

Hvad står m og m2 for her?


Brugbart svar (3)

Svar #1
07. december 2010 af natasia91 (Slettet)

Molar eller mol pr. liter   --> ens

og M^2 er molar i anden


Skriv et svar til: Simpelt spørgsmål: Hvad betyder m her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.