Kemi

Spørgsmål om opløsninger og konc.

19. januar 2011 af Comodo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lige et spørgsmål.

Hvis jeg har reaktionen

S1 + B2 <-> S2 + B1

Og jeg starter med koncentrationerne

[S1] = 1 M
[B2] = 2 M

og (hvis reaktanter reagerer 1:1) slutter med x af S2 og B1, vil jeg så slutte med koncentrationerne
[S1] = 1 M - x
[B2] = 2 M - x
[S2] = x
[B1] = x
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2011 af dnadan (Slettet)

Det ser fint ud :-)


Skriv et svar til: Spørgsmål om opløsninger og konc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.