Matematik

Løs ligningen - uden hjælpemidler

29. januar 2017 af Kamp1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan løser man ligningen:

x^2+3x-10=0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2017 af mathon

        ax^2+bx+c=0\; \; \; \; \; \; \; a\neq0

Hvis d=b^2-4ac\geq 0

        x={-b\mp\sqrt{d} \over 2a}

her:
          a=1
          b=3
          c=-10


Skriv et svar til: Løs ligningen - uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.